Notícies

Bé, la temporada de curses sembla que va arribant al seu final. El divendres passat vam celebrar la festa de final de curs, on dos dels nostres atletes van recollir els seus merescudíssims premis (Lluc Maresma que va acabar com a segon classificat de la categoria Sènior i Paco Mariné, també segon en aquest cas de la categoria Màster) i ens van fer un altre detallet com a organitzadors de curses. Tot i que no hi ha massa activitat atlètica si que n’hi ha molta “de despatxos” s’està tancant el calendari de l’any 2010 (amb 19 curses) i la gestió de tot el circuit, una tasca gens senzilla però bàsica per buscar continuar la línia ascendent d’aquests 2 anys.

Pel que fa a natros, la majoria de gent està bastant parada. Jo el cap de setmana passat vaig treure la pols de la BTT i vaig anar a Santa Bàrbara a la I Marxa de la Fira de l’Oli. Va ser molt distret i divertit, descobrint senderes noves i suant de valent dalt de la bici. Al final van ser quasi 3 hores de bici, un bon esmorzar i l’únic inconvenient d’anar sol (me pensava que m’acompanyaria un munt de gent de la penya ciclista però crec que no va venir ningú:(). Us deixo algunes fotos que he arreplegat de la web de l’organització:

Per culpa de l’organització de la nostra cursa tenim pendents algunes coses (fotos de SudActius arreu del món entre d’altres). Per començar us deixo les fotos de la Cursa de Tivissa, on Lluc, Mon, Mingo i jo mateix vam anar per intentar salvar punts per a la classificació per equips i on vam gaudir d’una cursa de Muntanya genial:

Les nostres classificacions van ser:

  • 17.- Agus Juan-Camps       2h31’09”
  • 18.- Lluc Maresma               2h31’15”
  • 110.- Ramon Torrent          3h03’48”
  • 147.- Mingo Vidal                3h14’39”