Ja us podeu inscriure

Bones notícies. Després d’un cap de setmana d’activitat frenètica (s’han d’exagerar una mica les coses per fer-ho més bonic), de multitud d’hores de feina i molts mals de cap (això ja és més seriós), ja hem obert les inscripcions a la II Cursa de Muntanya d’Ulldecona. Podeu formalitzar la vostra inscripció aquí.
Com deia, el cap de setmana ha estat molt intens; ja pràcticament hem acabat les tasques de neteja, el recorregut està preparat i esperant-vos amb els braços oberts. Hem fet petits canvis respecte a l’any passat, eliminant passos perillosos (carretera) i el tram d’asfalt més llarg de la cursa. La marxa ha vist lleugerament allargat el seu recorregut (heu tingut un any per entrenar i suposem que esteu més forts que l’any passat) i les sortides i arribades seran des del Pavelló Multiusos d’Ulldecona.
Tornant al cap de setmana, el dissabte per la nit el Centre Excursionista d’Ulldecona (al visitar l’enllaç no us perdeu la Ressenya del “Barranco Ferreras“, és com fer barranquisme davant d’un ordinador) va recuperar la sortida de la Lluna Plena (fotos de David). A les 10 de la nit vam iniciar l’excursió cap a la Torreta 18 valents i valentes que vam poder gaudir d’una nit fantàstica i de la llum de la Lluna. No ens va fer falta el frontal en cap moment i només vam haver d’abrigar-nos una mica a la part més elevada del recorregut degut a l’airet que bufava.
Després de tanta lletra, us deixo algunes fotos il·lustratives del cap de setmana.


Fins aviat!