Ja hi tornem a ser

Bé, fa massa dies que això no té moviment. L’estiu s’ha allargat, les festes han fet mal, la cursa s’apropa i el temps desapareix. Però el mon continua girant i les coses van passant. Com hem de posar-nos al dia i tenim moltes coses que comentar, reprendrem l’activitat amb un post ràpid en forma de llista i poquet a poquet anirem ampliant temes i rematant la feina:

  • Diumenge vam gaudir de la III Pujada al Montsià. Podeu veure la meua (Agus) visió personal allí. Si algú més s’anima posarem la crònica aquí, però de moment no tenim res més. Així de forma resumida; la cursa com sempre impecable, un 10,5 per a l’organització, un 10 per als participants i un altre 10 per a tots els SudActius (corredors/es i acompanyants/es) que vam poder anar-hi. Com sempre vam patir, vam xalar i vam donar una imatge molt bona. És un orgull poder portar alguna de les nostres samarretes i ho dic seriosament.
  • Aquest dissabte, 3 d’octubre, el Centre Excursionista fa la clàssica sortida nocturna al Montsià. A les 9.30 sortirem des de la Lluna i anirem fins a la Foradada. Segur que ens ho passarem de categoria i esteu tots invitats. Com a curiositat, podeu visitar aquest enllaç que us portarà a l’any 1983, curiós i bonic.
  • El dissabte 17 d’octubre farem una altra excursió, aquesta vegada en el marc de les festes de Sant Lluc i visitarem la Torreta i els masos de la part central del Montsià. Aviat tindreu més informació aquí.
  • Per últim, però no menys important, el diumenge 25 d’octubre viurem la II Cursa de Muntanya d’Ulldecona. Tenim la pàgina en construcció però aviat obrirem les inscripcions i acabarem de completar la informació. Hem fet petits canvis al recorregut per eliminar asfalt i fer-lo encara més bonic. Esperem que repetiu tots els que vau venir l’any passat i que els que no vau poder fer-ho ens fésseu una visita aquest any, segur que quedareu satisfets.

Fi de la llista. Ja veieu que tindrem un octubre la mar de divertit, d’activitats no en faltaran.