Ja ha passat!!!

Doncs sí, ja ha passat. I ha anat molt bé. Com sempre ho haguéssem pogut fer millor, des de dins es veuen tots els errors i intentarem treballar per corregir-los, però en línies generals podem qualificar la Cursa / Marxa com a un gran éxit. Resultat i competició al marge, el dia ha estat magnífic, el temps aquest any sí que ens ha respectat i entre tots ho hem aprofitat.
Des de l’organització us demanem disculpes pels errors que haguem pogut cometre, us agraïm de tot cor la vostra participació (tant als corredors, com als marxadors, als acompanyants, als que heu vingut a veure’ns i, molt especialment, als més de 60 col·laboradors que us heu esforçat al màxim i heu fet possible aquest gran dia) i esperem haver estat al nivell que us mereixeu.
Com a detall cap a tots, comencem a penjar el material, començant per les classificacions general i per categories de la cursa (les úniques que de moment tenim) i amb les primeres fotos(les de Juanjo Matamoros)  a punt de revelar-se ja revelades.

Salut i gràcies a tothom!

Agus