Ja ha passat!!!

Doncs sí, ja ha passat. I ha anat molt bé. Com sempre ho haguéssem pogut fer millor, des de dins es veuen tots els errors i intentarem treballar per corregir-los, però en línies generals podem qualificar la Cursa / Marxa com a un gran éxit. Resultat i competició al marge, el dia ha estat magnífic, el temps aquest any sí que ens ha respectat i entre tots ho hem aprofitat.
Des de l’organització us demanem disculpes pels errors que haguem pogut cometre, us agraïm de tot cor la vostra participació (tant als corredors, com als marxadors, als acompanyants, als que heu vingut a veure’ns i, molt especialment, als més de 60 col·laboradors que us heu esforçat al màxim i heu fet possible aquest gran dia) i esperem haver estat al nivell que us mereixeu.
Com a detall cap a tots, comencem a penjar el material, començant per les classificacions general i per categories de la cursa (les úniques que de moment tenim) i amb les primeres fotos(les de Juanjo Matamoros)  a punt de revelar-se ja revelades.

Salut i gràcies a tothom!

Agus

11 Comments

 1. Com la cursa tenia trams durets ja vau ficar a la bossa el gel per a les articulacions, jeje, a mí em va anar de conya!!felicitats per un dia genial!ens veiem a la propera.

 2. Eis, sou uns cracks! vaya currada vos vau fer, tant el circuit com els avituallaments, la botifarrada, el premis, sortejos, etc… tot perfecte.
  Espero que surtin pronte els temps de la marxa per a vore com varen anar. I nomes una cosa mes:
  A la classificació de la marxa hi ha dos confusions; Marta Ortiz Sansano (pos.37) i Sergi Casarubio Moreno (pos.147) han de ser canviats l’un per l’altre. Marta va entrar amb Elia (pos.148) i Sergi 5 mins despres que jo, aixi que suposo que estara a la posició 37.

  Només era aixo.

  A tots, salut i cames!

 3. Hola Sudactius, primer de tot felicitar-vos per la gran cursa i la bona organització de tot; molt bon treball. Només dir-vos que el meu temps final va ser de 3:45:49″; i no de 6:00:00. Si voleu us puc enviar la foto; ja que vaig arribar en un company al mateix temps.

 4. Estem llegint tots els comentaris i poc a poc anirem solucionant les incidències i penjant la resta de material. La classificació de la marxa la penjarem aquesta nit o demà, al mateix temps repassarem la classificació per veure on tenim l’error (6:00 és per a la gent que no va arribar, buscarem el teu temps en la llista manual o per les fotografies i ja està, però ens serà més fàcil si ens dius qui ets 😉
  Gràcies a tots pels comentaris i recordeu que això és la portada del bloc, la cursa té el seu espai propi on trobareu les coses que hi pengem.

 5. IEEEEEEEEEEEEEEE LES FOTOS MOLT GUAPES NENGS….

 6. Bon traball tios,m’agradat molt el circuit.
  PDT:Penjareu la classificacio de la marxa? no estaria mal ,gracies nengs.

 7. Gràcies Montbike i a tots els que ens heu escrit comentaris similars al Facebook i d’altres llocs. Sempre treballem per oferir el recorregut més bonic possible i intentar aconseguir que corredors i acompanyants passésseu un bon dia i no us falte de res. Sempre es comet alguna errada i ja estem treballant per solucionar les d’aquest any (no us les dic per si no les heu detectat ;)), així que us esperem l’any que ve en una cursa i marxa encara millor.

 8. felicitats per la cursa que ens heu preparat,dura i llocs molt tecnics.L’organitzacio perfecte i avituallaments on tocaven fins l’any que be.

 9. Enhorabona per l’èxit de la Cursa. Des de l’Ebresportiu cobrim tots les curses del circuit, per això us agrairíem que tan aviat com pugueu ens envieu alguna fotografia a redaccio@ebresportiu.com per adjuntar-la a la noticia. Gràcies i ànims!

Deixa un comentari