Inscripcions tancades provisionalment

Bona nit, degut a l’allau de pre-inscripcions del cap de setmana i d’avui dilluns, hem hagut de tancar provisionalment el formulari d’inscripció ja que superem la xifra de 300 pre-inscrits.

Durant la propera nit i demà, actualitzarem la llista de pagaments i, per tant, d’inscripcions definitives (recordeu que la inscripció no és definitiva fins que es fa el pagament). Si demà per la nit, una vegada actualitzades les inscripcions, hi ha places lliures, tornarem a obrir el formulari dimecres a les 08:00.

Volem aprofitar per donar les gràcies a tots els inscrits i, al mateix temps, demanar perdó a tots aquells que us vulgueu inscriure i no tingueu plaça. És molt complicat organitzar un esdeveniment per a tantes persones i hem de limitar el nombre màxim de participants a una xifra raonable per a la nostra capacitat organitzativa. Com sabeu, encara estem a la segona edició i poc a poc n’anem aprenent (espero). De cara a l’any vinent treballarem amb molta il·lusió per poder oferir més places i esperem rebre la mateixa resposta que aquest any.

Per acabar, informem a tots els menors que per recollir el dorsal hauran de presentar l’autorització paterna (que trobareu seguint l’enllaç) degudament signada i que les edats mínimes per a participar són 16 anys per a la cursa i 14 per a la marxa.