Incidències pagaments

Bon dia, com haureu pogut observar, no hem pogut reobrir el formulari d’inscripció, degut a que tot i que no tothom apareix com a pagat, també hem rebut pagaments on ens falta informació i encara no sabem de qui són. Per als que volíeu apuntar-vos i no ho heu pogut fer, ho sentim molt, de veritat i només afegir que hem preparat una llista d’espera per si hi ha baixes definitives.

D’altra banda, i això és MOLT IMPORTANT, els que hagueu pagat i encara us surti el quadret roig, poseu-vos en contacte el més aviat possible en natros a sudactiu@gmail.com per tal de regularitzar la vostra situació. La majoria d’incidències són degut a que a l’ingrés o traspàs el concepte no és correcte o no existeix, per tant necessitarem una còpia del justificant i totes les dades que pugueu aportar.

Salut i gràcies a tots.

3 Comments

  1. Gràcies Antonio, ja ho hem arreglat. Les operacions de transferència que es fan des de caixer no ens arriba la informació completa i en el vostre cas el camp on heu posat el nom no apareix al nostre extracte.
    Fins diumenge!

  2. Hem vist avui els problemes amb les inscripcions i hem enviat un correu amb el justificants d’ingrès realitzats el dia 19 (dilluns) pel matí tant de la marxa com per a la cursa.Esperem que no hi hagi cap problema amb les inscripcions.Saluts!

  3. Hola ulldeconencs, ja he pagat la quota d’inscripció i encara em surt el quadret vermell, tinc el resguard, on us el puc enviar?. Espero que no hi hagi cap problema, fins aviat!

Deixa un comentari