Incidències pagaments

Bon dia, com haureu pogut observar, no hem pogut reobrir el formulari d’inscripció, degut a que tot i que no tothom apareix com a pagat, també hem rebut pagaments on ens falta informació i encara no sabem de qui són. Per als que volíeu apuntar-vos i no ho heu pogut fer, ho sentim molt, de veritat i només afegir que hem preparat una llista d’espera per si hi ha baixes definitives.

D’altra banda, i això és MOLT IMPORTANT, els que hagueu pagat i encara us surti el quadret roig, poseu-vos en contacte el més aviat possible en natros a sudactiu@gmail.com per tal de regularitzar la vostra situació. La majoria d’incidències són degut a que a l’ingrés o traspàs el concepte no és correcte o no existeix, per tant necessitarem una còpia del justificant i totes les dades que pugueu aportar.

Salut i gràcies a tots.