Duextrem Amposta

Després de l’aturada d’agost (o potser ha estat durant) ens hem trobat la Duextrem d’Amposta. La mateixa setmana que alguns companys viatjaven a terres franceses per enfrontar-se a grans reptes (UTMB a Chamonix i GRP als Pirineus), natros teníem un desafiament aparentment més senzill però que també exigia molt de sacrifici. Això ho podem veure amb la baixa participació (pel que ens ha habituat el circuit de les TTEE). Natros aquesta vegada només ens vam apuntar 4 i finalment vam prendre la sortida només 3, ja que Paco va tenir una lesió d’última hora (i sí, tot i estar de festes, els seniencs ja ens han passat).

Per sort, quan arribes a la sortida i et retrobes amb la gent de les curses el xip canvia, les molèsties desapareixen i el cor es prepara per bombejar a ple rendiment. Natros 3 teníem objectius diferents; Lluc lluita per colar-se als podis absolut i sénior i va fer un resultat molt positiu, entrant 5è absolut i 3r de la categoria, jo anava a fer el màxim de punts al recorregut trail i intentar disfrutar de la bicicleta per completar la Duatló i vaig complir els objectius a mitges, prou bona posició al recorregut trail (20è) però vaig abandonar amb la BTT a causa d’un sobtat atac de desmotivació i pel perill d’estar anant de cara a casa i tenir tan fàcil l’abandó, per últim, Ferni venia a disfrutar del preciós i variat recorregut Trail, retrobar-se a si mateix i tornar a xalar corrent per la muntanya i ho va aconseguir, oblidant-se dels problemes estomacals que l’han perseguit durant les curses de la temporada i acabant 91è (podeu veure les classificacions completes aquí).

Per últim us deixo una selecció de les millors fotos que han publicat a la pàgina de la Duatló, curiosament, a totes sortim natros ;)). També podeu consultar la resta de fotos aquí i el vídeo aquí.