La nostra dama!!

Reflexionant

Enguany, després de molts d’anys sense dama, el CEU – SudActiu estarà representat a les festes majors d’Ulldecona. Per a nosaltres (SudActiu) com a nova secció representa un fet molt important i estem molt contents de tenir representació a les Quinquennals. Si amb això ja estàvem contents, el fet de tenir a Marta de dama encara ens fa estar més feliços.

Per desgràcia, encara no podem dir allò que des de petita forma part de la nostra entitat ni ella podrà dir que sempre havia somiat en ser la nostra dama, però esperem poder dir que des de l’any que va ser dama el seu interés per la muntanya, l’esport i el nostre entorn va augmentar. També estem segurs que participarà en algunes de les activitats que organitzem nosaltres o el Centre Excursionista en general, que no només anem a curses, sinó que també fem sortides al Pirineu, excursions amb raquetes, esquiades, activitats per a xiquets/tes, etc.

Marta4De Marta us podem dir que te 17 anys, ara començarà 20n de batxillerat i li agradaria estudiar dret i criminologia. L’heu pogut veure a la revista i si no, aquí us hem deixat unes quantes fotos seues. Com hem dit abans, ens agrada molt que ens represente. És la més simpàtica, la més guapa i la que millor ha sabut triar entitat (això ho dic com a observador imparcial).

Esperem que xale amb el que fa, que disfrute pel sol fet de participar, s’alegre només pel fet de formar part de la festa i estigue contenta dels èxits dels demés, demostrarà perquè és la nostra dama, serà una de les nostres!!*

*Totes aquestes característiques són les que millor ens defineixen. Participem a moltes curses i sembla que sempre estem competint, però per a nosaltres això no és el més important. L’important és reunir-nos un grup d’amics (i unes quantes però no suficients amigues), entrenar junts, viatjar junts, competir junts, riure junts, de vegades plorar junts i compartir aquest esperit amb els demés. Això crec que és la nostra entitat i això és el que intentem transmetre.

Bones festes Quinquenals a tothom!!! Ah, la Marta ens ha invitat a tots i totes els Sudactius i gent del centre excursionista al piscolavis. Us esperem sobre les 22:30 al carrer Sta.Barbara (davant ajuntament – costat joieria) potser no farem tant escandol com els del motoclub…però ho intentarem  😉  com més serem millor!!