CURSA DE LA GALERA

eq-la-galera

En aquesta foto us presentem a l’equip femení de SudActiu acompanyat per un dels nostres “veteranos” (dic veterano perque té molta experiència en curses d’asfalt, no malpenseu).

D’esquerra a dreta us presento a les senyoretes: Dolors Campos, Celia Callarisa i Nuria Bel. L’homenot del costat és ni més ni menys que Mingo Vidal, una de les promeses d’aquesta nova temporada. Mhan dit que s’està entrenant molt (serà veritat).

Des d’aquí felicitar als membres de la foto per la seva participació i bona classificació en la cursa urbana de la Galera de 10km. Esperem que aquesta sigui una més i que per al proper mes de setembre tornen a participar a les curses del circuit de les Terres de l’Ebre. Ens agrada la seva presència ja que casi sempre som homes i a part necessitem dels seus punts per tal de mantenir la tercera plaça en la classificació del Circuit, seguis a tan sols un puntet dels quarts, el Trail CER la Sénia.

BON FINAL D’ESTIU I OJO EN LA CALOR!!!!!