Un dia trist

Des de que vam començar a pensar en SudActiu, teníem un parell de coses clares. La primera era el nostra amor per la natura en general i per la muntanya en particular, la segona era que internet seria una bona eina per difondre i promocionar allò que volíem fer. Ha passat bastant de temps (crec que uns 2 anys) i la nostra passió per l’entorn segueix intacta i disposem d’aquesta finestra al mon per explicar el que fem, pensem o sentim.

Doncs bé, avui ens sentim molt i molt malament. Ahir va ser un dia terrible. Si no fos prou greu el fet de que s’està cremant part del nostre patrimoni (una part preciosa i molt propera), quatre bombers van morir mentre treballaven per apagar-lo i dos més van resultar ferits (un dels quals en estat crític). La veritat és que quan vaig llegir la notícia per internet, em vaig sentir com si haguéssin mort 4 companys. Quatre homes que lluitaven per apagar un foc que cremava al Port, a Horta de Sant Joan. Estaven arriscant la seua vida per salvar la muntanya, aquesta muntanya que tant ens agrada i que ens permet gaudir de les nostres aficions.

Per tot això que he intentat explicar i aprofitant aquesta petita finestra al mon de que disposem, volem fer arribar el nostre condol a la família, companys i amics dels bombers morts, enviar molts d’ànims per als ferits i els seus familiars i desitgem la seua recuperació el més ràpidament possible. A la resta de bombers i tota la gent que està treballant en les tasques d’extinció de l’incendi també donar-los ànims i donar-los les gràcies pel seu esforç i dedicació, especialment en moments tan difícils com aquests.

3 Comments

 1. Heu de signar les cròniques.
  És molt trist el que està passant amb tants incendis.
  Nota: córrer per muntanya m’ha fet estimar cada cop més la natura.
  Sort a l’Aneto, i no prengueu mal.
  Jo, aniré a La Galera, i si vol faré debutar a Maria.
  Salut !!!

 2. Ei Mingo, aquesta vegada he estat jo l’escriptor. Potser no entra en la dinàmica habitual de posts del bloc, però va ser tant trist quan vaig veure la notícia que he pensat que estava bé fer-los un homenatge en nom de tots.

 3. Comparteixo completament l’opinió del company Feliu.
  Ànims i gràcies.

Deixa un comentari