Samarretes

Tots aquells que vau encomanar samarretes les podeu passar a recollir. De moment les té Emma a la joieria. Els que no hagueu pagat, penseu de portar els dinerets.

Semblava que amb l’estiu havia de vindre la tranquilitat, però quan un és inquiet ni la calor pot parar-lo. Aquest proper cap de setmana anirem a Cerler a gaudir de les Gore-Tex Vertical Series, si algú s’anima només cal dir-ho i apuntar-se, jo us ho recomano ja que és un cap de setmana diferent i molt divertit.

La següent setmana, el primer cap de setmana d’agost, 10 valents anirem a fer el Trail de l’Aneto, segur que serà una gran aventura i posarem a prova la nostra resistència per acabar els 78 km de recorregut. Si algú vol una cosa una mica més light, podeu anar a la Galera, una cursa més curteta però posada a una bona hora (crec que les 19h del dissabte) i ben propet de casa. Us penjo el cartell per si hi esteu interessats.

Cursa Urbana la Galera