2a Cursa de Muntanya Siurana-Cornudella

Bones a tothom. Aquest matí quatre membres de sudactiu hem matinat per estirar un ratet les cames a la cursa de Siurana Cornudella. Siurana “el rovell de l’ou de l’escalada”.

A les 6:45h hem sortit de la bellota i una hora i mitja més tard i amb algun membre més marejat de lo normal, hem arribat a Cornudella. Buscar els dorsals i fer els ultims escalfaments i a les 9h tocadetes donaven el tret de sortida. Durant el primer quilòmetre ha estat neutralitzada, después a correr com a desesperats. El dia prometia: sense molt de sol, una distància raonable de 20 Km i un desnivell de 1200 aprox, tots amb bones sensacions i algú que atre fent els pensaments que en 2 horetes com a molt se podia fer però res del que imaginabem s’ha complert.

Sol i calor a tocar, molta gent petant com les xixarres a ple estiu, unes rampes boniques per que si i pa colmo desde el Kilometre 11 aprox, amb els peus xops después de travessar un riuet la mar de mono. Lluc Maresma ha sortit flexat i Omar and Feliu també han pecat i han sortit més ràpid de lo normal, Paco Mariné ens seguia detràs i a la primera gran pujada ja ens ha pasat. Després mentre feiem la baixada ens hem ajuntat els tres i avall.

A la segona pujada Paco ha estirat a Feliu i han marxat un davant de l’altre i a vista d’ Omar. Paco definitivament ha marxat i Omar ha agafat a Feliu a la segona gran baixada. i SORPRESA de sobte per detràs nostre i demanant pas apareixia….. LLuc Maresma (s’havia perdut a un cruse). Continuem la baixada i Omar s’escapa de Feliu, anem tirant per camins de baixada fins ha arribat el punt clau per algun participant. El riuet, calia travessar-lo i cobria fins al melic, Paco i Lluc anaven davant i Omar ha decidit la opció incorrecta de la jornada,  traure’s les bambes i fent el tramo descals  (pensat en que quedaven 10Km de pujades i baixades i els peus en bambes ampapades serien un pes brutal) total que bambes i calcetins fora i a crusar com un pato en això Feliu adelanta a Omar. Després del riu, calçat un altre cop mentre Feliu marxava riu amunt. Era inebitable ampaparse les botes, hi habia un tram de 1 Km que era pujar riu amunt i a molts llocs entraves dins de l’aigua (muy bien Omar). Después d’això pujada de les bones, Lluc adelanta a Paco i començar a recuperar posicions perdudes. Después de la ultima gran pujada, comença el descens però agotats per la calor, i la manca de menjar sòlid a la panxa (sols donaven aigua). Durant la última baixada forta Omar cau i es dona un cop fort al genoll, els bessons munten hasta la gola i els quadriceps pa tirar-los de durs i engarrotats. Baixada després més suau per camins en molt de sol i Cornudella encara allunyada, camins i més camins ara de pujada i després baixada. Aquí molts participants ja feien els tramos caminant. Al final s’ha arribat (això si patint més de lo esperat i amb més temps de lo normal). Classificació local i comparada amb el guanyador:
Ahmed………………. 2:08
Lluc Maresma………. 2:18
Paco Mariné………… 2:28
Feliu Ferré………….. 2:34
Omar Marin…………. 2:45