NOCTURNA PASSADA PER AIGUA

Per segon any consecutiu tant Agus, Maresma com Feliu hem decidit de participar en la XIII edició de la Nocturna (50km). Aquest any, però Pàmies i Ramón també van acompanyar-mos. Un any més la Fredes – Paüls, tot i  la distància de 48 km ha estat la cursa més nombrosa de les nostres terres, amb un total de 551 participants. Aquesta marxa de resistència any rera any esta aconseguint baixant els rècords de la prova a una velocitat inimaginable. Es nota que la gent cada vegada estan més forts i amb més ganes de superar-se. Tot i això en aquesta edició un total de 354 persones van abandonar a Caro, un apunt més per a que la gent es faci una idea del fred i la pluja que queia en aquell moment i de la duresa amb que es presentaven els darrers 22km.

Pel que fa als SudActius vam començar la cursa de manera dispersa. Per una banda Maresma i Agus van començar a tope amb els de davant. Maresma va arribar a Caro amb 2h 25min i entre els 10 primers i Agus en 2h 40min entre els 15 primers. A pocs kms d’haver passat Caro Maresma va haver d’abandonar per problemes musculars, mentre Agus va poder acabar amb una meritòria tretzena posició i amb un temps de somni de 5h15min que rebaixava en 45 minuts l’any anterior.

Els altres tres: Pàmies, Ramon i jo vam decidir en principi de començar-la  junts i anar corrent segons sensacions.  La primera part fins a Caron (26km) la vam realitzar en 3 hores exactes. Un cop a Caro tot i en la pluja vam decidir de continuar i acabar-la, ni per un moment s’ens va passar pel cap abandonar. Així que fet i dit, canvi de camiseta, pastisset cap endins i a seguir els propers 22 kms que ens quedaven fins a Paüls. En aquest segon tram el canareu d’ Hermini es va afegir al grupet i ens va acompanyar fins al final. Vam començar apretant bastant ja que volíem aprofitar els pocs minuts de llum que ens quedaven, a més el fred durant els primers kms era molt béstia i la veritat que vam patir bastant. Un cop passada la pluja i cap al km 32 ens vam perdre, no hi havia manera de trobar el camí i vam estar sobre 15 minuts totalment desorientats anant cap amunt i cap avall. Per sort vam poder veure dos llumetes que s’aproximaven a pocs metres i ens van poder mostrar el camí. Així que finalment vam poder continuar i després d’una baixada apoteòsica i dic apoteòsica perquè entre tots 4 devíem de relliscar i caure com a 50 vegades com a mínim.  Per fi després de 6h30′  vam poder arribar a Paüls i dins del Top 30.

Personalment puc dir que vaig clavar les marques que tenia pensades. Passar per Caro en 3hores i arribar en 6h30′. Un any més una experiènica inolvidable i motivadíssim per a la propera edició.

Felicitar a tots els SudActius, a Kiko pel seu rècord, a Belen pel rècord femení i també a tots els que la van acabar.

ARA US ESPERO A TOTS A LA I DUATLÓ DE SANT JOAN DEL PAS, EL PROPER 20 D’AQUEST MES!!!

ORDRE D’ARRIBADA (complet)

Lloc

Cognoms i nom

temps

1

MARTI BERTOMEU, KIKO

4:07

2

AGUILO BORT, Adolfo

4:33

3

QUEROL HERRERO, Narcis

4:44

14

JUAN-CAMPS CASTELL, Agus

5:16

34

PAMIES CRUAÑES, JORDI

6:30

35

TORRENT BELTRAN, RAMON

6:30

36

FERRE ROIG, Feliu

6:30

56

PRADES SABATER, SANTI

7:08

65

PASTOR RECIO, Ivan

7:36

66

ITARTE VALLS, Dani

7:36

106

CESAR LLOMBART, GERARD

10:05

107

SEGURA SUBIRATS, JOSEP

10:05

170

CASTELL SEGURA, Jordi

13:04

171

CASTELL SEGURA, ENRIC

13:04

172

MARTORELL RUBIO, JORDI

13:04