MARXA GRACIA – MONTSERRAT

El cap de setmana del 23 i 24 de maig tres SudActius, concretament Joan Rasquera, Albert Palacios i Encarna Gámez van decidir de participar en la Marxa de Resistència que va des del barri de Gràcia (Barcelona) fins a Montserrat, superant un total de 60 km i 4200 m de desnivell acumulat. Aquesta marxa era puntuable per a la copa catalana de marxes de resistència.

Amb uns paratges meravellosos i un recorregut formidable els nostres membres van aconseguir arribar a la meta amb 12 hores. El temps màxim era de 19hores per tant un bon temps, ja que és la primera vegada que aconseguiexen acabar una cursa d’aquestes característiques, on gran part del recorregut es realitza per la nit. Ens van dir que les sensacions d’acabar-la són inexplicables i que de ben segur que no serà l’última. Són marxes que s’han de provar, si et quedes als 20 km no descobriràs mai l’altre atractiu que té la muntanya. També es pot caminar i disfrutar dels seus encants. Això si patint, perque 60 es diuen ràpid, però ben pensat és una brutalitat.

FELICITATS A TOTS TRES I TAMBÉ A ENCARNA I ALBERT QUE FA POQUET QUE VAN DECIDIR DE FIRMAR UN CONTRACTE INDEFINIT DE LES SEVES VIDES!!!!!!!!!!!!!