CURSA DEL LLOP

dsc039171

Dos dies, 48 hores va ser el temps que va durar la meravellosa edició de la cursa del Llop. Seguint el fil de tot l’any la gent va respondre i es va decidir a participar en la majoria de les etapes de la cursa del llop, sobretot a la cursa de muntanya i a la bicicleta de carretera.

Pel que fa als Sudactius la gran majoria es van apuntar a la Cursa de muntanya, tan sols Fernando i Toni a la mitja marató de Caro i només Feliu i Maresma van participar en les dos curses. El primer dia, la calor, va ser un dels oponents més durs de la carrera (tot i que ja ho sabíem), pel sol fet de sortir a les 14:30 i traçar un recorregut on escassejaven les ombres, els 32km que separaven Tortosa de l’Ampolla es presentaven molt durs. Per a sorpresa de tots el gran Cali (Maresma) va tenir un gran dia i va poder oferir un recital aconseguint el segon lloc de la prova, només superat per Ahmed (1r classificat del Circuit de es Terres de l’Ebre). A continuació a vint minuts començaven a arribar Feliu, Agus, Mingo i Mariné. Durant la major part del recorregut vam anar avançant-mos els uns als altres. Fins al km 16 Agus i Feliu anàvem per davant, però quan va començar la baixada tant Mingo com Mariné ens van agafar, crescut pel moment Mingo va decidir de tirar i Agus el va seguir, però Mariné i Feliu vam continuar a un ritme una miqueta més baix, reservant-mos per als kms finals. A 7 kms de meta em vaig veure amb forces i vaig decidir de tirar i anar a veure com estaven les coses per davant, en dos kms vaig agafar a Agus i vam anar tirant fins a falta de 2 kms que vam poder agafar i sobrepassar a Mingo, que va arribar a meta a pocs segons darrera. Piques sanos que ens fan anar a tope i dels quals estem tota la setmana bromejant, que si tu, que si jo, que si… jejeje. Unes posicions més endarrerides van arribar Carlos, que va fer una molt bona carrera (feia més de 3 mesos que no corria), Ramon (que tan de sol se li va fer costa amunt) i Dani que van arribar junts i finalment  Dolors i Marc (que van debutar en la prova).

Ara ve quan la maten, diumenge i segon dia de la cursa del llop. A les 9 del matí ja estàvem tots al parc de Tortosa fent lo caferet de rigor i cruzant els dits per tal de veure com respondrà el cos després de donar-ho tot el dia anterior i sabent que toca afrontar la mitja marató d’asfalt més dura i amb més desnivell de tota Espanya. Toc de sortida i ja des de ben principi ens vam dividir en dos grupets: Maresma i Fornós per davant i Feliu i Ferni unes posicions més endarrerides. A les dos hores i 8 minuts Maresma entrava a meta i a pocs minuts Fornós.  En 2.19 i sense caminar en cap tram del recorregut, però això sí a rime bastant suau, Feliu va entrar a meta i finalment Ferni que va tenir problemes estomacals a les dos hores i mitja va poder acabar la duríssima prova.

Des d’aquí m’agradaria destacar i felicitar tant a Maresma per la segona posició com a Mariné, que amb 52 anyets esta fort com un roure. Vaya dos cracks!!!! També felicitar a tota la gent que ens va animar i ens va venir a veure, el seu suport ens motiva i ens ajuda a superar-mos en moments difícils.

Per acabar desitjar-li molta sort a Agus que aquest cap de setmana marxa cap a Andorra a fer una curseta de ni més ni menos que 105km!!!!! Tu pots campeon!!!