Cap de Rec

Una altra marxa al sac i en van… Aquesta vegada la representació del CEU – SudActiu va ser bastant escassa, de fet només vaig participar jo, però després de l’experiència segur que en properes ocasions, si el calendari ho permet, en serem més.
Com sempre el Pirineu és especial i poder gaudir de la seua bellesa un privilegi terrible. Per desgràcia (o sort) aquesta bellesa va acompanyada de duresa, aquesta vegada en forma de 51 km, 2500 mts de desnivell positiu i una pujada de gairebé 2h (o més) en que s’havia de superar un desnivell de 1340 mts.
La marxa va anar molt bé, vam sortir a ritme de cursa i estàvem fent una primera pujada perfecta fins que ens vam perdre. Érem un grupet de 4 o 5 i no vam saber veure la cinta que marcava el recorregut correcte i vam seguir les marques de GR. Quan ens en vam adonar ja havíem perdut uns 20 o 25 minuts a més del cop moral. A partir d’allí va començar una segona marxa, més tranquil·la però igualment dura.
Vam poder xafar neu, fang, roques, gespa, senders i pistes, ens vam mig perdre 2 o 3 vegades més (la distribució de cintes era una mica irregular), vam pujar molt i baixar molt, vam aprofitar els copiosos avituallaments, vam refrescar-mos als múltiples corrents d’aigua i riuets i, finalment, vam arribar al refugi de Cap de Rec.
En total 7h25′ de marxa, molt de sol i un bon entrenament per a l’Ultra Trail d’Andorra.

Aquí teniu un recull de fotos de l’entorn, quan en tingue en posaré del recorregut i (si surten) els temps.