SAMARRETES SUDACTIU 09


Aquí teniu les noves samarretes SudActiu. Són tècniques per a la modalitat de running i de la marca Saucony. Després de que molta gent ens demanés noves samarretes per a n’aquesta temporada hem decidit realitzar una nova tirada per tal de que a les curses hi hagi més coloret i faci més lluïdor de cara al públic. A la samarreta constarà Sudactiu a la part davantera i la rosa de vents amb Ulldecona al darrera, tot de color blanc.

Molta gent pot pensar si cal pagar una quota per ser de SudActiu i m’agradaria aclarar aquest punt.
– SudActiu és una secció (trail) del Centre Excursionista d’Ulldecona i per tant formem part d’aquesta entitat.
– Això no vol dir que un hagi de ser soci de l’entitat i pagar per a tal, ja que el que ens interessa és que la gent es motive i forme part d’un grup o equip.
– Si algú vol ser soci no hi ha problema, es paga una quota anual de 20 euros.

Per tant una vegada acalarit que no cal pagar per formar part de SudActiu, m’agradaria concretar el nom a posar en l’apartat club a les curses de muntanya: C.E.U SudActiu.
Si tots posem el mateix nom millor, així després no hi haurà confusions per part de les curses organitzadores.

Tots els interessats en adquirir una camiseta han d’ingressar 22 euros al següent número de c.c:
2100 0109 07 0200297836 La Caixa de Pensions o donar els diners a algú proper als organitzadors abans del dia 24 de maig.

En l’ingrés ha de constar el nom i cognoms i la talla de la camiseta.

ANIMEU’S QUE QUALSEVOL PERSONA EN GANES DE CÓRRER O PARTICIPAR EN CURSES POT FORMAR PART DE L’EQUIP. COM MÉS SEREM MILLOR!!!!!