Pujada a Pallerols

Nova cursa del circuit disputada i una altra vegada hem aprofitat la proximitat per presentar una bona participació, tant a la marxa com a la cursa.
El recorregut tenia com a principal dificultat la distància i l’estat del terreny, que tot i no ser massa tècnic et feia estar molt atent per evitar caigudes i males xafades.
Com sempre es va sortir molt ràpid i només Lluc va poder enganxar-se al primer vagó. La resta ens situàvem allà on les forces ens deixaven estar i vam anar conservant les posicions (tret de Jordi que es va perdre i va veure com el superaven molts de corredors) i anar tirant cap a la Sènia entre núvols i muntanyes.
A l’arribada ens esperaven els participants a la marxa, que ja estaven dutxats i arreglats quan vam començar a arribar. Per sort, a més d’ells també ens estaven esperant els membres de l’organització amb salsitxes, botifarres, cansalada, pa amb tomaca i begudeta fresqueta que compensava l’esforç anterior.
En resum, una bona cursa amb un recorregut prou exigent, un esmorzar-dinar ben complet i l’ambient típic de les nostres curses que t’anima a seguir participant i visitant els nostres pobles i muntanyes.
La pròxima trobada és a Paüls i hem d’anar-hi tots per consolidar la tercera posició per equips que tenim a la classificació del circuit.

Per als de la marxa no hi ha classificació, però veient la llista d’inscrits ja en tenim prou per comprovar que la gent continua movent-se i que som un dels pobles en més participants a les proves del circuit.

Classificacions cursa i inscrits marxa (no han penjat les classificacions).