CLASSIFICACIONS PER EQUIPS

Després de la I pujada a Pallerols, l’equip de Sudactiu hem ascendit fins la tercera posició, avançant així a Tivissa i la Sènia. Si mirem per dalt tenim a un distància considerable als canareus i a anys llum a la UEC Tortosa, però bueno natros a lo nostre i com l’esperança és l’ultim que es perd, ara a pels canareus, tot i que ojo en los Seniencs que no en tenen prou que volen lo nostre pantano que ara també volen la tercera posició, jejeje (de molt bon rotllo seniencs). Així que Hermini, Bort i companyia apreteu que per darrera falduts, seniencs i tivissencs de ben segur que no ens rendirem.

Us deixo els cinc primers classificats:

1. UEC Tortosa 4524
2. A.E.Alcanar 1730
3. C.E.Ulldecona-SUDACTIU 853
4. Trail CER la Senia 797
5. Extrem Team Tivissa 709

(prement a sobre del títol podeu veure la classificació detallada).

Vinga equipo ara a Paüls, per al meu gust la més bonica en quan a vistes i també en quan a ambient participatiu, ni més ni menys que 400 atletes.

Agafem forces que per pujar els dos mil positius ens farà falta de tot!!!!