+ Pobla de Massaluca

No sé si n’esteu al corrent, però hi ha hagut una mica (poca) de polèmica sobre la gent que es va perdre al tram final de la cursa de la Pobla de Massaluca. Us copio un escrit del president de l’Associació de Curses per a que tothom estigue al corrent de què ha passat i què s’ha decidit:

Hola gent,

Sóc Jordi Bort. Ara que veig que s’ha calmat la cosa i tot torna al seu lloc us explico un poc com va anar la història.

En la cursa de la Pobla de Massaluca un grup de gent es perd i arriben a meta en sentit contrari. Totes les versions apunten a que van fer entre 2 i 3 km més. La comissió del reglament es va reunir al finalitzar la cursa, amb el President de l’Associació, el Director de la cursa i algun participant.

En efecte, els participants han fet més volta, Ja que dos participants que anaven més o menys junts, el que és perd es retrassa vora els 10 minuts de l’altre, i no creiem que un ho faci voluntariament això, a més perquè no hi havia manera de retallar distància per on s’havien perdut. Per tant, pensem que aquests ja “s’han fotut” prou per damunt eliminar-los. Recordem que un dels objectius de la Lliga és fomentar la participació i reconèixer l’esforç dels participants.

De tot això, l’Associació Esportiva Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, i el comitè del reglament en prenem nota i treballarem per a solucionar d’avantmà futurs problemes d’aquests tipus, per evitar que es repeteixin. En la pròxima reunió que convocarem al juny ja parlarem d’aquests temes per millorar-los, i si és necessari afegir algun punt al reglament per a que aquestes incidències estiguin regulades.

Des de l’Associació i també en nom de la cursa us demanem disculpes per la nostra part i aprofitem per avisar a les pròximes curses ques estiguin al corrent d’aquestes petites incidències, per tal de millorar la Lliga de Curses.

Moltes gràcies

Jordi Bort

Salut amics!