IX MARXA DE CABANES

El passat diumenge 4 falduts, un ampostí i un vinarosenc vam marxar cap a Cabanes per participar en la primera cursa del circuit Terraasfalt de Castelló. Un cop allí ens vam trobar amb els amics canreus que per variar s’apunten a totes les carreres que poden.
Respecte la cursa, només m’agradaria comentar lo ràpida que era, potser massa per al que estem acostumbrats natros, tot un seguit de baixades i rectes en les que podies apretar en tot moment. Tan sols hi havia un parell de pujades (una bastant llargueta de 3 km) en les que podies de caminar. Pel que fa a l’organització, molt bé amb una bona parrillada de carn, cocs de tomàquets, ceba, etc i amb una camiseta tècnica de la cursa.

Aquí us deixo les classifciacions, en total van ser 25km i un total de gairebé 400 participants:

46 Fernando Royal 2:22:31
47 Feliu Ferre 2:22:31

104 Toni Fornós 2:40:34

152 Carlos Goldero 2:53:31
267 Jordi Castell 3:50:21
268 Sebastia Caballer 3:50:21
I aquesta setmana la Cursa de les Fonts a Xerta!!!! Si no he contat mal una vintena de SudActius estem apuntats. Això va en augment, a veure si seguim així….
Bona sort i a entrenar que serà dureta, dureta…