PROVA DE FOC

Aquest dissabte tres membres de SudActiu, Agus, Ramon i jo mateix (Feliu) marxem cap a la Selva del Camp a experimentar amb una nova distància, ni més ni menys que 67,5km. Si a n’aquestes dades li afegeixes gairebé 5000m de desnivell i que el 90% del recorregut és per muntanya el resultat et surt una marxa de resistència de les més dures de Catalunya i puntuable per al famós UTMB de 160km.

Cap dels tres ha experimentat mai amb una distància superior als 50km, però ja se sap que si les coses no es proven mai sabràs si les podràs assolir o no. Hi ha una pregunta que molts ens preguntem i diu: On està el límit de cadascú? i la resposta que m’agrada molt diu: Ningú sap on tenim els límits, però el que sí que sabem, és on no els tenim. Ve a ser un joc de paraules que ens dona a entendre que les persones som capaces de fer coses que mai ens imaginariem, només cal proposarteu i creure en tu mateix.
Bueno per acabar desitjar sort a tots els altres SudActius que diumenge van a la Pobla de Massaluca a corre els 25km de la tercera prova del circuit de les Terres de L’Ebre.