1ª PUJADA A LA FORADADA

ÈXIT ROUTUND en quan a participació falduda a la primera cursa de la Ràpita, ja que hi haurà ni més ni menys que 23 atletes de “primeríssim nivell”.

Per si hi ha algun despistat, que sapigueu que el dissabte per la tarde ja podreu anar a buscar els dorsals, així diumenge no et cal fer cues i anar amb presses. En cas que no hi pogueu, el diumenge al matí també els podreu agafar.

L’hora de sortida és a les 7 del matí a la Mera, (intentem estar uns minutets abans), concretament davant del bar la Bellota. D’aquesta manera a les 7.30 arribarem a la Ràpita i tenim uns trenta minuts per preparar-nos ja que la sortida s’efectuarà a les 8:00 del matí.

Tots els interessats només cal que us presenteu i ja ens les arreglarem per marxar amb els cotxes.

SORT A TOTS I TOTES I ESPEREM QUE GAUDIM D’UNA BONA CURSA!!!!!!!!