I Sortida a la neu '09

Aquest cap de setmana vam fer la primera excursió Centre Excursionista d’Ulldecona + SudActiu. Tot i que el temps no mos ha ajudat massa i ens ha impedit seguir el programa previst, hem xalat molt, hem rigut sense parar i tenim unes quantes aventures noves per explicar. Les activitats s’han limitat a visitar la majoria de pobles de Naut Aran, però vistes les condicions ja ens podem donar per satisfets. La cosa ha anat tant bé que ahir al començar a marxar cap a casa ja estàvem pensant quan podíem repetir-ho. El que serà difícilment repetible serà la quantitat i qualitat de la neu que vam trobar. Senzillament impressionant, només cal mirar les fotos per fer-se’n una idea.
No m’allargo més, mentre Feliu va preparant la crònica bona, vos penjo les fotos que tinc disponibles. A mesura que en vaigue tenint més les afegiré aquí: