SORTIDA 6-8 FEBRER AMB RAQUETES(l’ultima sortida amb raquetes de Ramon i Feliu a Tuixent, ojo que no és fàcil sinò pregunteu-li a Monxu…. jejeje)

Gent, el dimarts és l’últim dia per confirmar l’assistència a la sortida que farem al Febrer. Qui dimarts no hagi dit res, haurà de reservar i buscar-se la vida pel seu compte. Us queden tres dies, així que animeu’s i no cal que penseu massa. Les millors coses que s’han fet a n’esta vida han estat no planejades.

De moment sóm casi una vintena…

L’únic material que necessiteu és la roba d’equiar que feu servir quan aneu a la neu i moltes moltes ganes de passar dos dies envoltats de neu i fredddddddddddddddd perque de ben segur que en farà molt, però tranquils que les cervesetes de la tarde no faltaran.

One Comment

  1. Al final 17!!! Un bon número…

Deixa un comentari