SORTIDA A LA NEU AMB RAQUETES

El cap de setmana del 7 i 8 de Febrer el Centre Excursionista d’Ulldecona i la Secció SudActiu organitzen una sortideta a la neu. Hi ha dos possibilitats:

a) Sortir en divendres i tornar en diumenge. Ens hem de portar de casa el sopar del divendres i els dinars de dissabte i diumenge. Farem una sortida suaveta o un iglú, depenent de la gent que siguem, en dissabte i un pic de la zona el diumenge. Preu 52 € i inclou dos nits, dos esmorzars i un sopar.

b) Sortir en dissabte i per tant només fer el pic del diumenge. Sols s’ha de portar dinar del diumenge. 32 € i inclou una nit, un sopar i un esmorzar.

En aquestes dos opcions s’ha d’incloure gastos de lloguer de raquetes de neu (uns 10€)i gasolina (si anem 4 a un cotxe uns 15€).

El lloc escollit es Salardú (Vall d’Aran) i prop de les pistes d’esquí de Baqueira Beret. L’estància serà al xalet-refugi de la zona amb un vistes meravelloses (més informació a http://www.refugisalardu.com/).

Des d’aquí us animem a que us apunteu ja que l’excursioneta serà facileta i de ben segur que el paissatge serà impressionant. A poder ser avisar-nos abans del 5 de gener, ja que s’ha de reservar amb un mes d’antelació.

El preu està molt bé i només cal que envieu un comentari a aquesta web o us poseu en contacte amb algun membre del Centre Excursionista o de Sudactiu dient quina opció preferiu. No cal ser membre del Centre Excursionista, només cal que tingue moltes ganes de disfrutar d’un cap de setmana a la neu.