II Cursa de Muntanya "Tombatossals"

El proper diumenge 21 de Desembre es realitzarà la segona edició de la cursa de muntanya de Castelló, coneguda popularment com la Tombatossals.
Amb un desnviell positiu de 1300 metres i amb una distància de 21 km, creiem que és una cursa molt adient per a la gent que té ganes de provar les curses de muntanya.
En això no vull dir que serà facileta, ja que la intensitat amb qué la correrem és cosa de cadascú!!!!

Del poble ja ens sóm cinc que anirem segurs: Omar, Agus, Ramón, Josep Vizcarro, Feliu. Estan per decidir Carlos, Judith, Encarna i Albert.

Des d’aquí us animem a tots per a que vingueu. Penseu que potser l’última de l’any!!!!!

La gent interesada en venir, ens ho pot fer saber amb un comunicat en aquesta mateixa pàgina o enviant un email a sudactiu@gmail.com, o al facebook k ara està molt de moda.

(Prement sobre el títol veureu més informació sobre la cursa).

8 Comments

 1. inscrit i pagat. va q esta si q sera la ultima d l’any. 20ga salut i cames

 2. Ei oudur, pues encara no ho sabem, cap al dijous ho parlarem i ho publicarem aquí a la web!!! De lloc n’hi haurà segur. Clar que sí, fes cap a Ulldecona i com més serem més pinya farem!!!

 3. Inscri’t, pagat, justificat i esperant un fax per enviar

 4. xeics falduts, a quina hora i on heu quedat per marxar, perquè potser m’apunto a vindre amb vatros (si hi ha lloc en algun cotxe i em voleu)

 5. Apuntat i pagat també, dilluns passaré el justificant!!! Bona sort a la marató d’Espadan cracks

 6. Ei! Albert, man germana Desire i jo ja ens hem inscrit, hem fet la transferencia, i ho hem enviat per fax. Faena feta!
  Mos veiem dimarts!

  Encarna.

 7. Ei, vatros ja us heu apuntat? Dilluns és l’últim dia. Je he fet la inscripció però encara no he pagat, avui o demà faré la transferència i el dilluns els passaré el justificant.
  Ja direu alguna cosa.

Deixa un comentari