Marxa dels Ports

Diumenge, 16 de novembre 06:45 a.m, 7 cotxes i una vintena de falduts (també dos planencs i mitja planenca) estàvem a la bellota fent el caferet, talladet o carajillet (base i castola) per despejar-se una mica i emprendre el camí cap a Caro. Com de costum vam sortir més tard de lo normal i sinó pregunteu-li a Omarinho que es va quedar adormit i ens va fer esperar ni mes ni menys que 30 minuts (però bueno és l’alcalde de la rabal i està perdonat).

Un cop tots llestos vam agafar els cotxes i vam anar pel canal La Senia-Xerta (per tal de no agafar cua). En poc més d’una hora ja estàvem amb el cotxe aparcat i preparats per començar la marxa. La gent estava animada i amb ganes de caminar i disfrutar de les meravelloses vistes que ens poden oferir els ports.

1000!!!!!!! Si, si tal com veieu, aquesta era la xifra de persones que va realitzar la marxa, ja sigui la curta o la llarga, on tant sols hi havia una diferència de 3 km.

Toc de sortida i rapidet rapidet ens vam intentar situar cap al principi, per tal de no agafar cap tap. Pinone, Galo, La Base, Reverter, Ramón i jo mateix vam empendre el camí tots junts, pel darrera anaven Carlos i Judith i pel davant les germanes Pocorull, Celia, Neus, Carrascoso, Omar, Castola, Castola Jr, i algun faldut més que ara no recordo. Ah!! me n’oblidava, a la sortida Agus, Emma i Agus Jr (que no veigues com pesava, eh Agus) van esperar a Cali, Lara, Mireia i Mar que també es van adormir!!

Als 7 kms els grupets s’anaven separant i en 3h30min ja arribàvem els primers falduts, deixant a banda Serrano i Guzman que la van fer corrents i van arribar en unes dos horetes. Poc a poc, van anar arribant tots els altres i a les 5 hores ja estàvem tots assentats a la única taula amb mantel, menjant la carn mongetes i la pizzeta tan bona que SudActiu ha arrastrat tan de ……..

Molt bon ambient i molt de coloret en gent de totes les edats i de tot tipus. Esperem que només sigui el principi i que aquest grup es vaigi apuntant als següents esdeveniments.

Bueno ara recordar a tots que hi ha una mitja marató a Tarragona, qui s’apunte ens veiem allà!!!

P.D: Monxu natros aquest cap de setmana a la duatló de Balaguer!!!!!