Duatló de Balaguer

Aquest cap de setmana passat vam anar per les terres lleidatanes a participar en la II Duatló de Balaguer. Degut a la seva llunyania vam marxar en dissabte i vam fer nit a un hostal que per 16 eurets estava d’allò més bé. Tot i què només entrar vam veure una espècie de tribu que nosaltres creíem extingida, els cap rapats o skinheads, aquells autèntics de pantaló texà com si anés a pescar i jaqueta texana acompanyada de camisa de quadres i amb botes Martins Roijes d’aquelles que feien furor. Total que feien una festa per gent d’aquesta i no veigues los personatges que hi havien per aquell poble. Sinò pregunteu-li a Ramón quan pel matí vam anar a esmorzar i ens vam trobar amb una vintena d’ells tots d’empalmada esmorzant en una cafeteria, allò pareixia una pel·lícula.
Bueno deixem el tema de banda i anem a lo serio. La duatló va estar molt però que molt guapa, amb un recorregut immillorable tant a peu com en bici. Gairebé tot per sendera i enmig de boscos, deixant a part l’últim tram a peu que es va fer per dins de Balaguer i on visitaves el castell i el monestir (molt bonics) i on ens va tocar pujar 200 escales, no veigués els genolls i quadríceps com petaven.
Pel que fa a la carrera les sensacions van ser molt bones, ja des del principi vam anar gairebé tota la carrera junts, cadascú al seu ritme, però sempre a una distància salvable, menys a la part final, quan a les escales ens vam separar.
Bona participació amb gairebé 200 corredors, la majoria federats i de duatló, ja que portaven el xip groc, eren d’un nivell considerable, nomé calia veure els pepinos de bicis que portaven i que tots anaven vestits amb el patrocini d’un club. Molt de nivell, sobretot al tram en bici ja que es notava que era una duatló per a bicicleteros, només cal veure que hi havia 21,5 km amb bici.
Ah, recordar les dos caigudes de Mon, una espectacular a peu i l’altra en bici que no la veig veure, me penso que li anava la primera o segona dona al davant, llavors no m’extranya, jejeje.
Classificacions (6.5 – 21,5 – 3km)
(temps total / 1tram peu /tram bici/ 2 tram peu):
99 TORRENT BELTRAN, RAMON 02:33:19 00:35:36 01:38:22 00:19:21
103 Ferre Roig, Feliu 02:35:22 00:35:37 01:38:43 00:21:08
Tot i la llunyania és una duatló a tenir en compte per a l’any vinent!!!
Ara la de Cabrils???????????????????????
(Prement sobre el títol podeu accedir a més fotos de la cursa)