Crònica Behobia – San Sebastian (x Carlos)

Viatgem direcció al Pais Basc: objectiu passar un cap de setmana amb els amics que tenim al nord, excusa córrer la Behobia.
La veritat es que no es pot comparar amb cap cursa de les fetes fins ara ja que el numero de participants es brutal (16.000), la gent que hi ha durant tot el recorregut per animar als corredors encara es mes exagerada i els crits d’ànims que sents fan ficar els pèls de punta. Solament per tot això ja val la pena.
Personalment era un repte el poder acabar la cursa amb bones sensacions, ja que el genoll hem va fer presentar davant d’una cursa de 20 km. d’asfalt sense poder entrenar, si sumem que durant el cap de setmana no hem vaig frenar amb res (ja se sap; txacoli, sopar a la sidreria, dinar al asador,…..), el fet de poder acabar i viure una experiència com aquesta ja es una satisfacció, la posició a la classificació es el de menys.
Si voleu veure el vídeo de l’arribada a www.corriendovoy.com clikant damunt la foto de Chema Martinez apareix l’arribada minut x minut, al final del 2:01, surt part de la representació del SudActiu.