NOTA IMPORTANT!!!!!!

Primerament, recordar a tota l’organització que avui dijous tenim una reunió de SudActiu, per intercanviar fotos, opinions, …. respecte la primera cursa de muntanya d’Ulldecona. Hi ha un canvi en la seu, ja que hauria de ser al Centre Excursionista Ulldecona (sino dic el contrari tots allí a les 22.00.
Qualsevol persona interesada amb el tema pot assistir.

En segon lloc, recordar o fer saber a qui no estava al cas que aquest divendres, a les 20:30h a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa, es farà el lliurament dels trofeus i obsequis als guanyadors del primer Circuit Pam i Toc de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Hi seran presents autoritats locals i comarcals, alcaldes, regidors i representants dels ens comarcals de les comarques ebrenques i del Priorat i de la delegació del govern català a les Terres de l’Ebre.
Recolliran els guardons els primers de la classificació general masculina i femenina i el primer i primera de cada categoria. Els premis no són acumulatius, fet que ha augmentat encara més l’expectació fins saber els resultats de la cursa d’aquest passat diumenge a Ulldecona. També pujaran al podi tots el corredors i corredores que han completat les set curses del circuit. Per últim, es farà una menció especial a tots els atletes ebrencs que en la modalitat de curses de muntanya o combinades que incloguin aquesta disciplina, hagin obtingut el primer lloc en algun circuit català o internacional.

Aquests són el premiats:

General femení
Ma Reyes Valero Exposito (Salou) – 416 punts
Leonor Anto Castells (Tortosa) – 357 punts
Rosa Carles Castells (Campredó) – 318 punts

General masculí
Adolfo Aguiló Bort (Alcanar) – 374 punts
Kiko Martí Bertomeu (Camarles) – 366 punts
Toni Arbones Escoda (Siurana) – 345 punts

Veterà femení
Amparo García Pecellin (Alcanar) – 312 punts

Sènior femení
Inma Castaño Manzano (L’Albada) – 193 punts

Màster masculí
Antonio Mestre Meseguer (La Sénia) – 488 punts

Veterà masculí
Josep Lluís Rubio Marticella (Begues) – 488 punts

Sènior masculí
AGUS JUAN-CAMPS CASTELL (Ulldecona) – 251 punts

Jùnior masculí
Andreu Reverter Canalda (Sant Carles de la Ràpita) – 346 punts

Atletes que han completat tot el circuit
Rosa Carles Castells (Campredó)
Joan Curto Raga (Amposta)
Antonio Soriano López (Amposta)
Pere Panisello Tafalla (Jesús)

Mencions especials
Kiko Martí Bertomeu (Camarles) – Campió de la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya
Adolfo Aguiló Bort (Alcanar) – Campió amb la Selecció Catalana de la Copa del Món de Curses de Muntanya
Joan Farnós Canalda (Móra d’Ebre) – Campió de Catalunya Veterà del Circuit de Duatló de Muntanya
Adrià Escrich García (Alcanar) – Campió d’Espanya Júnior de Triatló Cross

D’Alcanar en van 30, suposo que deuen anar en bus, jeje. Bueno a veure si d’Ulldecona podem omplir un parell de cotxes mínim i tenir alguna representació ja que Agus va quedar primer en Senior i li entregaran un premi, a part ens entregaran una placa commemorativa com a organització.

Per demà divendres a les 19:30 tots els que vulguin assistir han d’estar a Glop’s. No hi falteu