LO TAPAT

28 de Setembre de 2008, 07:00 a.m, bar la Bellota (Ulldecona) una vintena de participants de la II Pujada al Montsià estaven fent el caferet de rigor abans de repartir-mos en los diferents cotxes i marxar cap a Alcanar. Entre tots ells, un rookie, lo tapat, que fins la nit anterior no es va assabentar que el diumenge debutava en una carrera de muntanya i ni mes ni menys que a Alcanar. Un total de 28.5km amb un considerable desnivell. Quan li vam donar la noticia se li va fer de nit i dels nervis gairebé no va poder sopar ni dormir. Ens va intentar convèncer que no estava preparat i que tenia coses a fer, però res, li vam dir que no hi havia conte enrera i que algun dia havia de ser el primer cop. Dit i fet, a les 4h04′ estava cruzant la meta, amb les cames destrossades, però més content que un gínjol. Havia superat la prova i de sobres. Ara ha començat una altra etapa per ell.

Qui serà el pròxim???

Felicitats de tot l’equip de SudActiu Omar!!!

One Comment

  1. Vale crack, tu pots, jejeee. lA FOTO GENIAL!

    NÚRIA

Deixa un comentari