LO TAPAT

28 de Setembre de 2008, 07:00 a.m, bar la Bellota (Ulldecona) una vintena de participants de la II Pujada al Montsià estaven fent el caferet de rigor abans de repartir-mos en los diferents cotxes i marxar cap a Alcanar. Entre tots ells, un rookie, lo tapat, que fins la nit anterior no es va assabentar que el diumenge debutava en una carrera de muntanya i ni mes ni menys que a Alcanar. Un total de 28.5km amb un considerable desnivell. Quan li vam donar la noticia se li va fer de nit i dels nervis gairebé no va poder sopar ni dormir. Ens va intentar convèncer que no estava preparat i que tenia coses a fer, però res, li vam dir que no hi havia conte enrera i que algun dia havia de ser el primer cop. Dit i fet, a les 4h04′ estava cruzant la meta, amb les cames destrossades, però més content que un gínjol. Havia superat la prova i de sobres. Ara ha començat una altra etapa per ell.

Qui serà el pròxim???

Felicitats de tot l’equip de SudActiu Omar!!!