Gràcies a tots

Aquesta és la frase que des de l’organització de SudActiu volem dirigir a tots/es els participants, col·laboradors i voluntaris que han fet possible la primera Cursa de Muntanya d’Ulldecona. Inexperts en quan a organització d’events esportius, desafortunats en quan a metereologia, però amb moltes ganes de tirar endavant una cursa de muntanya a Ulldecona, la primera en la seva història i esperem que no sigui la última. Aprendrem dels nostres errors i farem tot el possible per a que l’any vinent no es tornin a produir. La pluja ens va retardar el tema classificacions ja que havíem d’apuntar els temps d’arribada a mà, passar-los a un full i enviar-los a l’interior de l’edifici, on sí podíem utilitzar els ordinadors. Doble feina que sumada a altres imprevistos en el recorregut (canvi d’algun tram), va retardar l’horari establert incialment de l’entrega d’obsequis. Per part de l’organització vam fer tot el possible per conservar els itineraris inicials i facilitar les màximes ajudes als corredors de la cursa / marxa.

– Agraïr a tot els corredors la seva participació, la seva fidelitat a la muntanya i l’energia que transmeten a la resta de gent que donen suport i col·laboren amb la cursa.
– Agraïr a tots els voluntaris de l’arribada, dels avituallaments, fotografies, cruílles, biciclistes, encarregats del menjar, del guarda-ropia i de so que van fer possible organitzar-la.
– Agraïr a tots els col·laboradors, petites i grans empreses que van oferir algun servei o producte a la cursa.

És molt complicat organtizar un event esportiu, sigui quin sigui i encara més si les condicions meteorològiques no ajuden i dificulten la seva activitat.

Considerarem totes les vostres opinions, comentaris i tot el que pugueu aportar per tal de millorar la propera edició.

Esperem que us hagi agradat i que l’any vinent torneu a fer possible aquesta cursa.
Moltes gràcies a tots i a totes per donar-nos suport.

Molt atentament, l’equip de SudActiu (C.E.Ulldecona)

(proparement penjarem les classificacions i les fotos)