Felicitats Campeon!!!!

Després d’estar repassant les classificacions a la web del Circuit, em vaig sorprendre al veure que ets el campió senior del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Molta gent pot pensar que vas quedar tercer i degut a que els premis no són acumulatius, pues has quedat tu, i tenen raó, però el fet més important és que els dos que tens al davant són unes màquines, gairebé professionals d’aquest món i el seu currículum és impressionant.
Tan sols volia recordar que només fa un anyet i mig que vas començar a còrre i en aquest petit intèrval de temps la teva millora ha estat senzillament impressionant. El teu esforç diàri, el teu espèrit de superació i la capacitat de sofriment han estat descisius a l’hora d’aconseguir aquests resultats. De moment no et veig el final, i això només acaba de començar.

Esperem que seguiexis disfrutant de la muntanya amb els teus amics de SudActiu.

Felicitats Agus!!!!!!

L’equip de SudActiu.