Hi ha vida després de l'UTMB?

Fa una setmana que estem tots flipant amb l’UTMB i les proves paral·leles que es van celebrar la setmana passada als voltants de Chamonix. La veritat és que tots els comentaris i elogis es queden curts, tant amb la participació dels i de les atletes ebrencs com del millor esportista català del moment Kilian Jornet. Per completar la informació de l’entrada anterior, aquí podeu enllaçar amb el bloc de la secció de trail de la UEC Tortosa on hi ha diverses entrades dels herois de Tortosa i voltants (no poso cap poble per a que no s’enfade ningú, que segur que me’n deixaria algun). Llegiu-les totes, de veritat que valen la pena i permeten viure (d’alguna manera) el que se sent al participar i superar aquests increïbles reptes. També podeu visitar el bloc dels companys de Xerta que tot i no arribar als Alps, també van superar reptes importants en el GRP, una nova prova (amb dos modalitats) que anirà agafant prestigi ràpidament i que aviat serà una altra clàssica del nostre mon.
Per acabar amb l’UTMB a la web del Temps d’Aventura podeu veure el reportatge de l’UTMB comentat pel Kilian. Parlen una mica a la introducció del programa i passen el reportatge cap al final. Per cert el que li dóna la senyera és un company de la UEC Tortosa (jesusenc si no m’equivoco).

Però contestant al títol del post, Hi ha vida després del Mont Blanc, i tant si n’hi ha. Aquesta setmana que ve tenim cursa a Falset el dia 11 i a Catí el 13 així que qui no corre és perquè no vol. Animeu-vos i entreneu de valent que a final de mes (28 de setembre) hem d’anar a Alcanar i el 19 d’octubre tots a la nostra Primera Cursa. Tenim una tardor plena de curses (per exemple el 12 d’octubre a Tivissa), amb les quatre que ens queden del circuit i altres que m’he deixat.

Ànims, salut i cames!!