Falset, SudActiu, entrenament, …

Tocava crònica de la Cursa de Falset, que va tenir una bona participació de SudActiu i que ens va agradar molt, però petits problemes amb l’ordinador personal i la feinada que suposa l’organització de la propera Cursa d’Ulldecona ho han complicat tot una mica. Això ha fet que en aquest apunt s’hi concentrin tres o quatre temes.

En primer lloc, el més urgent, demà dissabte hem quedat a les 9 al poli o a les 9.15 al Mas de Mulet per fer un petit entrenament / reconeixement de la Pujada al Montsià. Tenim previst fer uns 20 Km per parts del recorregut de la cursa, a un ritme assequible i hi esteu TOTS invitats. Podeu acudir a qualsevol dels dos llocs de trobada o bé avisar mitjançant un comentari i quedar a algun altre lloc.
Pel que fa als preparatius, alguns problemes d’última hora estan endarrerint la publicació del material, però estem dedicant tots els esforços per treure-ho el més aviat possible. Per anar fent boca i donades les demandes que ens arriben des de tot arreu, aquí podeu veure els recorreguts aproximats de la cursa  i la marxa. Molt prompte podreu visitar la web de la cursa que ocuparà l’espai http://www.sudactiu.com, fet que desplaçarà el bloc a http://sudactiu.blogspot.com. La resta de preparatius continuen el seu curs normal i tot i l’elevat nivell d’estrès que ens està generant, ho tindrem tot a punt per al dia D.
Tornant a la Cursa de Falset, aquí teniu la classificació general absoluta dels nostres atletes:
        
            14.   Agus Juan-Camps    1:58:46
            71.   Josep Vizcarro          2:15:04
            161. Climent Ferré           2:52:15
            169. Toni Ruiz                  3:08:59
            172. Xavi Geronimo         3:09:09
            179. Juan Gutierrez         3:25:41
De fotos de moment anem escassos, si teniu ganes de vore’n, aquests són els àlbums que he trobat: 1  i 2. Si en trobem més ja us ho farem saber.
Em sembla que no em deixo res important, només dir-vos que us avisarem quan tinguèssem noves notícies de la cursa.