Entrenament a la platja

Bon solet acompanyat d’unes ràfagues de vent fresquetes a la platja de l’huet (Delta de l’Ebre). A les 10 del matí teníem previst començar a nedar realitzant séries marcades de 100 metres, però degut a les condicions meteorològiques de la mar, em decidit de realitzar un escalfament corrent per la vora de la platja. Escalfament???? ens em animat i seguint les bones sensacions em realitzat 13 km, 6.5 d’anar i el mateix per tornar, sortint del trabucador i arribant fins la salinadora que hi ha a la punta de la Banya. Amb un temps total de 1h i 10 minuts. Seguidament em nedat a la mar brava realitzant dos mini séries d’uns 300 metres, ja que les condicions del mar no acompanyaven.
La veritat és que el fet de córrer sense esportives, amb l’únic contacte del peu amb l’aigua i la sorra i sense samarreta ha estat motivador i causant de realitzar més kms dels esperats. S’ha de reconèixer que aquest entrenament, una hora més tard no s’hagués pogut portar a terme, ja que el sol començava a apretar i de valent.
Per la setmana vinent hi tornarem, si algú es vol apuntar ja ho sap.