Calendari

Els propers 26 i 27 de juliol tenim la propera cursa amb participació important de corredors de SudActiu. De moment estem confirmats Lluc (i Lara), Ferni i Agus, està pendent de confirmar si puja o no Ramon i esperem que s’apunti més gent (Josep, Carlos, etc.). L’ocasió val la pena, ja que serà un cap de setmana complet a la Vall de Benasc. És tracta de dos proves (se’n pot fer una o les dos) molt boniques i dures que es disputaran a l’estació d’esquí alpí de Cerler. Aquest és el programa copiat de la web de l’organització:

Programa GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING – VALL DE BENASC

Dissabte, 26 de Juliol 2008
14:00 a 16:00 Lliurament de dorsals a les instal·lacions de AMPRIU i recollida de bosses personals per transport a meta
16:30 Publicació llista ordre de sortida oficial
17:00 Primera sortida VERTICAL KILOMETER CERLER-GALLINERO
17:00 a 20:00 VERTICAL KILOMETER CERLER-GALLINERO
21:00 Sorteig material, entrega de premis VK i Pasta Party. Instal·lacions Ampriu
Diumenge, 27 de Julio 2008
8:00 a 9:30 Lliurament de dorsals a les instal·lacions de AMPRIU
10:00 Sortida VERTICAL RACE CERLER
10:00 a 13:00 VERTICAL RACE CERLER
14:00 Sorteig material, entrega de premis VR i Pasta Party. Instal·lacions Ampriu

El cap de setmana també serà distret per als acompanyants, ja que podran utilitzar els remontadors de l’estació per desplaçar-se als punts on passa el recorregut i gaudir de les precioses vistes dels Pirineus, amb l’Aneto i la Maladeta com a pics més destacats. De veritat que el cap de setmana pinta molt bé, segur que ens ho passarem genial i valdrà la pena fer el viatge i l’esforç de les curses, així que animeu-vos i apunteu-vos ara a un cap de setmana prop del cel.

L’estació

Les curses

Imatges propietat de No Limit, S.L. i www.cerler.com.

One Comment

  1. Buenas Agus que tal? He entrat per la pàgina a fer la visiteta de rigor i a vore les novetats i cada cop me estan cridant mes aquestes curses del Pirineu; fins que m´animi (segurament serà a l´agost (vacances)). Espectaculars les fotos i grans cròniques. Des de luego que no sou molts però us esteu assentant molt dins aquest mundillo i us feu sentir d allo més. Ja m he proposat a vacances que tindre temps anar creant tb una petita pàgina on poder anar ficant les curses que vagi fent. Per cert , les lletres negres sobre el fons blau costa de vore la cantitat ingent de curses i kilometratge que has fet (d un i do, després d l estiu tinc el pressentiment que donarem guerra jeej)
    Nosaltres anirem una petita expedició (si no hi han canvis d ultima hora) a Cornudella este diumenge a fer una molt similar a la de Capçanes (encara es més suau atenent a les dades, pero ja hem va bé doncs vull vore si puc agafar algo de velocitat; el 2-Ago tb fan un 10000 a la Galera pareix ser !?).
    P.D. Per cert ja han penjat les fotos de Capçanes a http://www.tretzesports on surtim en alguna.

    Bueno anem parlant 🙂

Deixa un comentari