Setmana intensa

Desprès del disgust que em va donar el Suunto Trainning Manager el diumenge quan, desprès de passar-li la informació de la cursa de Fondeguilla va baixar-me l’Activity Class a 6 aquesta setmana havia d’entrenar dur.
L’Activity Class és un indicador que va de 0 a 10 i valora el teu estat de forma. De 0 a 7 pots posar-lo manualment i a partir d’aquí només pot pujar-te ell. Jo he arribat fins a 7.5 i baixar a 6 em feia una mica de ràbia.
Així que dilluns 20 minuts d’el·líptica, tampoc podia apretar massa, dimarts vam sortir a fer l’entrenament habitual que va incloure Castell, Antenes i baixada per la Calç, amb trams intensos i alguna serie. Ahir, per acabar la primera fase de la setmana, vam sortir amb les bicis de carretera. Si F té un moment ja comentarà la sortida, però van ser 58 km en 1h35min, sense pujar massa les pulsacions però per ser el primer dia va estar molt bé.
Resultat, torno a tenir el 7 i amb la resta de la setmana espero tornar al 7.5. Tot és una motivació i encara que sigui un rellotge i un programa d’ordinador, qualsevol ajuda és bona per millorar l’estat físic.
Seguiré informant dels nostres entrenaments i quan tingue un moment de tranquil·litat acabaré la crònica de Paüls i en penjaré una de curta de Fondeguilla.

Salut.

2 Comments

  1. Últimament si que estic apretant una mica, però encara em queda molt. La Cursa de Fondeguilla va estar molt bé, és dura de collons i llàstima de la sortida (ja publicaré la crònica) però molt bé tot. La setmana passada vaig descansar des del dimecres, perquè ahir vam córrer a Sant Joan de Moró. 21 km molt ràpids (1h58′), també bonica encara que molt menys dura.
    La setmana que ve igual anem a Capçanes i després a la nocturna. Estic en moltes ganes, a vore com va tot.
    Ja mos parlarem i ànims en los teus entrenos també.

  2. Buenas Agus ja veig que estas a tope i que vas cami de convertir-te en una màquina total, al final acabaràs fent triatlons amb aquests trastes de roda fina que te vas pillant. Portes un volum d entrenament important pel que veig, jo intento fer tb bastants de km pq cara a la nocturna tot serà poc (doncs hauria d entrenar més trobo) Vaiga història doncs si vau fer tard a Alfondeguilla no? D un i do doncs te va sortir molt bona mitja de temps. Un company meu va anar i diu q va ser bastant dura. Animos i força a les cames!

Deixa un comentari