Proper cap de setmana

Desprès d’una setmana molt fluixa d’entrenaments (pel que jo se, F només va anar dimecres uns 50km en bici i dijous F-sala, JF dimarts va anar a còrrer suau i dijous F-sala, Ll no se el que ha fet i jo he caminat una mica amb jr i dijous F-sala) encarem el cap de setmana amb les piles carregades. I farà molta falta aquesta càrrega ja que hem de fer moltes coses.
El divendres per la tarda acabarem de marcar el circuit de la I Cursa de Sant Joan que ajudem a organitzar. El dissabte pel matí col·laborarem amb tot el que puguem durant la cursa (els que no fan la nocturna i no estan lesionats correran). Després dinar i carregar les forces ja que per la tarda-nit tenim una de les cites més exigents de la temporada la Travessia Nocturna Fredes Paüls que encarem amb moltes ganes i bastant de respecte.
Per la nit, els que aguanten festa a Sant Joan del Pas i el diumenge descans i relax, que podem complementar amb una escapada a les IV Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat, que us recomanem a tots els que no les conegueu.
Per acabar, dir-vos que tenim pendent la crònica de la cursa de Capçanes, però per anar fent boca podeu llegir la crònica de l’amic Fradnand (a qui agraïm les referències tant positives) de la UEC Tortosa i us deixem les posicions dels nostres corredors, en una distància de 13.700 km sobre pista:

  • 28è Agus Juan-Camps – 1h02’52”
  • 53è Lluc Maresma – 1h06’09”
  • 75è Feliu Ferre – 1h08’35”
  • 105è Josep Fernando – 1h11’07”

Fins aviat!!