Notícies

Resultats
Aquest cap de setmana, a part de la Cursa de Sant Joan de Moró, on vam participar tres membres de SudActiu i de la qual tenim pendent la crònica, van disputar-se diferents curses, amb guanyadors de molt prestigi i actuacions destacades de corredors coneguts. Aquestes són les curses i corredors més destacats:

  • 2a prova del Buff SkyRunner World SeriesValmalenco Valposchiavo. Prova guanyada per Kilian Jornet, que en una baixada final impressionant va superar al mexicà Ricardo Mejía i que d’aquesta manera suma la segona victòria consecutiva en les World Series, després d’haver guanya la Zegama-Aizkorri.
  • 5a Cuita el Sol. El guanyador en aquesta milla vertical va ser Jessed Hernandez, que ja havia guanyat la marató de Berga i que va fer un temps de 59’29”, sent l’únic corredor que va baixar de l’hora. En aquesta prova hem de destacar la 9a posció de Kiko Martí de la UEC Tortosa, que va fer 1h07’02”.
  • II Marató de Canfranc. Prova molt dura disputada al Pirineu d’Osca amb victòria de Salvador Calvo amb 5h30’30” i segona posició d’Adolf Aguiló. L’atleta d’Alcanar va fer 5h34’02” i va continuar la progressió de les últimes setmanes en que ha obtingut els següents resultats: 36è a Paüls, 28è a Zegama, 6è a Fondeguilla i 2n a Canfranc. No sabem on té previst córrer la setmana que ve, però seguint la progressió li toca guanyar.
  • I Anboto GARA Kilómetro Vertical. Només ens faltava parlar d’un crack, Raúl García Castán. Aquesta setmana va anar a Euskadi i ho va fer per guanyar. Després de l’exhibició de Fondeguilla, va optar per una cursa més curta i es va endur la victòria amb un temps de 42’22” avantatjant en més d’un minut el segon classificat.

I Cursa de Sant Joan
L’altra notícia de la setmana és la confirmació de la I Cursa de Sant Joan. Aquesta cursa popular, organitzada pel Barri de Sant Joan del Pas (Ulldecona) es disputarà en plenes festes majors del barri, el dissabte 21 de juny a les 10 del matí. Des de SudActiu hem col·laborat en l’elecció i condicionament del circuit i ajudarem en tot el possible el dia de la cursa. Podeu trobar més informació de la cursa al wiki de SudActiu i a la web de l’Ajuntament d’Ulldecona (secció esports). Des d’aquí us animem a participar, ja que el recorregut no és gaire dur i hi haurà refrigeri al acabar la prova.