Innovar o morir

Aquí la teniu, per a qui no l’hagi vist, aquesta és la bicicleta de carretera que mhe comprat. És una specialized tarmac elite i divendres passat la vaig anar a buscar.
Degut al temps i a la festeta del dissabte nit encara no l’he pogut provar i porto un mono brutal. A vore si aquest divendres algú s’anima i fem una sortideta.

6 Comments

 1. Ei anònim ja estic recuperat, però mha costat lo meu, estes sortidetes me mataran, jejeje. Quan vulgues fem una sortideta, ah i ja està estrenada.
  Per cert posa el nom la pròxima vegada, sino nomes suposo qui ets.

  Rogero, ja saps que para pepino la teva, la cerveló es d’una altra galaxia, però no em puc queixar, estic content amb la compra. Ja parlarem i quedarem per fer uns sortideta, però primer deixam fer una mica de rodatje, que tu estas fort de collons.

 2. Ei anònim ja estic recuperat, però mha costat lo meu, estes sortidetes me mataran, jejeje. Quan vulgues fem una sortideta, ah i ja està estrenada.
  Per cert posa el nom la pròxima vegada, sino nomes suposo qui ets.

  Rogero, ja saps que para pepino la teva, la cerveló es d’una altra galaxia, però no em puc queixar, estic content amb la compra. Ja parlarem i quedarem per fer uns sortideta, però primer deixam fer una mica de rodatje, que tu estas fort de collons.

 3. Ei anònim ja estic recuperat, però mha costat lo meu, estes sortidetes me mataran, jejeje. Quan vulgues fem una sortideta, ah i ja està estrenada.
  Per cert posa el nom la pròxima vegada, sino nomes suposo qui ets.

  Rogero, ja saps que para pepino la teva, la cerveló es d’una altra galaxia, però no em puc queixar, estic content amb la compra. Ja parlarem i quedarem per fer uns sortideta, però primer deixam fer una mica de rodatje, que tu estas fort de collons.

 4. Ei anònim ja estic recuperat, però mha costat lo meu, estes sortidetes me mataran, jejeje. Quan vulgues fem una sortideta, ah i ja està estrenada.
  Per cert posa el nom la pròxima vegada, sino nomes suposo qui ets.

  Rogero, ja saps que para pepino la teva, la cerveló es d’una altra galaxia, però no em puc queixar, estic content amb la compra. Ja parlarem i quedarem per fer uns sortideta, però primer deixam fer una mica de rodatje, que tu estas fort de collons.

 5. loko!!! ostia que guapa no? et truco després i en parlem… va que si m’apures agafo la meva i amb un cop de cotxe em planto aki i la provem!!!
  felicitats tiu, vaya pepino t’has comprat!

 6. ei si estic divendres igual si men deixen una m’apunto, pq veig q no l’estrenaras. jejeje
  ja tas recuperat?
  20ga

Deixa un comentari