Cursa de Sant Joan de Moro

Primer cap de setmana de juny, ja tenim el bon temps al damunt i Fernando, Agus i Feliu vam decidir d’anar a corre per les terretes valencianes, en aquest cas a Sant Joan de Moró (a l’interior de Castelló).

Com a totes les curses, al globus de sortida vam despedir-nos d’Agus ja que fins l’arribada no el tornaríem a veure. De cop i sobte a les 7:30 del matí xiuletada de sortida. IMPRESIONANT amb la rapidesa que va començar la cursa, dels 700 participants, la meitat van sortir en sprint, i això que quedaven 22 km per arribar la meta. Era impensable que tanta gent aguantes a n’aquell ritme tan brutal, de manera que vam decidir no influenciar-mos pels runners valencians i vam seguir un ritme en relació a les nostres possibilitats en front a la distància de la cursa. En efecte, les nostres expectatives sabien complert i al cap de 4 km, a la primera pujadeta amb una mica de desnivell, la meitat dels sprinters ja estaven bufant, roijos com a tomacots i caminant . Així que vam aprofitar per avançar posicions (cap allà els cent i algo primers, que de 700 tela marinera).

Escarmentats per algun pinxaço en anteriors curses vam decidir de fer una pujadeta en una marxa menys i guardar-nos per la baixada. Una vegada coronat el cim vam començar el dur descens de 8 km, alternant trams de sendera i pista, amb alguna pujadeta trenca cames.

Baixada a fondo (dins les nostres possibilitats) i a una mica més de dos horetes ja estàvem cruzant la meta, amb molt bones sensacions i els objectius indiviudals complerts.

Us adjunto els resultats:

22km i desnviell acumulat de 1600m
43 Juan-Camps Castell, Agus 1:58:07 5,37
147 Ferre Roig, Feliu 2:13:11 6,21
153 Fernando Royal, Josep 2:13:46 6,22