Cap de Setmana


Mentre alguns companys disputaran les 24 hores de Futbol Sala, jo marxo a Andorra. Podria ser un cap de setmana de relax al país dels Pirineus després de 5 curses en 6 setmanes però no ho serà. Prement sobre el títol podeu veure què vaig a veure; l’Andorra SkyRace puntuable per a les Buff Sky Runner World Series i que compta amb la participació, entre d’altres de Kilian Jornet, Raúl García o Agustí Roc. He dit que ho vaig a veure, però ho faré des de dins, sent un dels 200 inscrits en la prova.
No tinc cap aspiració, fer-ho el millor possible i veure com respon el cos sortint de 12oo metres i arribant a més de 2700 i tornant a baixar, tot al voltant d’Ordino i trepitjant neu (espero que no molta). Segur que serà una gran experiència i espero que em serveixi per altres proves. Jo, amb acabar i haver-ho donat tot en tinc més que prou, ah! i veure aquestes figures de prop. Aquest és un dels avantatges d’aquest esport nostre, podré particpar en la mateixa prova que els millors del mon (seria com jugar un dos contra dos amb Kobe Bryant i LeBron James o un partit amb Roger Federer) i veure com s’escapen des de la sortida.
Llàstima que les cames no estan en les millors condicions, aquesta setmana vam fer 60 km amb bici de carretera el dilluns i 10 km a peu el dijous. Les sensacions horroroses, només dir-vos que pujar les escales de casa amb Agus al braç ja em cansa, espero recuperar-me una mica més abans del diumenge, encara que un dissabte a Andorra no sembla gaire adequat per descansar (sort que la cartera està buida i no podré comprar molt).
La setmana que ve us explico com ha anat i a veure si tinc bones fotos per fer-vos envejeta.