Brutalment brutal

Vaya animalada, primer dia que vaig amb bici de carretera i damunt estreno l’specialized. Em sortit jo i Agus, en principi a provar la bici i estirar una mica les cames, però la mini etapa s’ha complicat i em començat a foter-li canyeta. Les primers sensaciones, com ja he dit en el títol, han estat brutalment brutals, crec que no calen més paraules. Vaya diferència amb la bici de montanya, res a veure, està comprovat que no pots dir que no t’agrada si no ho proves, nosaltres avui em xalat com xiquets en un joguet nou, jejeje.

Recorregut: Ulldecona-Sant Jordi-Traiguera-Sant Rafel-Valentins-Ulldecona
Distància total: 42.93km
Temps: 1h35min
Vel. Mitja: 28.9 km/h
Vel. Màx: 67.4 km/h

2 Comments

  1. Ei Feliu, jo també he flipat en la mitja i en les pulsacions que vam fer, senzillament no era possible. He mirat el recorregut amb el Google Maps i he calculat que el recorregut devien ser uns 41,5 o 42 km.
    Això ja sembla més normal, ens sortiria una mitja de 27-28 km/h que tenint en compte que era la primera vegada i el ritme que vam portar, amb alguna parada i trams de descans, ja quadra més. T’hauràs d’ajustar el compta quilòmetres (o no, que motiva més tal i com el portes ara).
    Ja corregiràs l’apunt, però només les distàncies, perquè les sensacions igualment van ser molt bones.

    Dw.

  2. me cago en tot, en estes mitges me deixes acollonit tiu. tu kins entrenos fots? fes-me d’entrenador tiu que vei que tants anys estudiant no me seveixen per re! jejeje

Deixa un comentari