Setmana estranya

Setmana amb pont, algunes activitats extra i assumptes personals que ens han trencat una mica la rutina. Teníem ganes de fer moltes coses, però al final no n’hem fet tantes i n’hem fet d’altres imprevistes i no molt recomanables. Però s’ha de fer una mica de tot, que no som professionals i busquem divertir-nos per damunt de tot.
El primer entrebanc de la setmana va ser el Barça. Semifinal de Champions en dimarts, a l’hora de l’entrenament habitual. No teníem molta confiança en arribar a la final, però havíem d’estar al costat de l’equip i ho vam fer (el resultat el sabem tots) i vam haver d’improvisar l’entrenament. Alguns van sortir més d’hora i d’altres (jo) ho vam deixar amb un quart d’hora d’el·líptica.
A partir del dimecres, cadascú va anar per lliure ja que efectes col·laterals d’un cap de setmana de festa i petits problemes d’horari i pluriocupació van evitar la sortida a Paüls per reconèixer la primera part de la cursa.
No sé que van fer els altres cracks, però això és el que vaig fer jo de dimecres a dissabte:

 • Dimecres. 15-20 minuts de BTT. Volia fer una mica més d’una hora, però com havia d’instal·lar el Bike POD del Suunto a la bici vaig perdre molt de temps. Al final vaig anar a recollir els gossos i vam pujar fins a la pedrera. L’efecte de l’entrenament va ser nul, però com a mínim ja tinc tots els accessoris instal·lats.
 • Dijous. La previsió era còrrer a primera hora del matí, però Agus Jr. tenia uns altres plans. Com mana ell, me va tocar fer de cangur fins que es va fer hora d’anar al restaurant. La resta del dia ocupat preparant plats, escurant, etc.
 • Divendres. Havíem d’anar a còrrer, però unes molésties d’última hora van deixar-me sense company. Com tenia ganes de fer alguna cosa vaig tirar endavant el pla B; simulacre de duatló. A l’enllaç penjaré les dades de les tres parts, però de forma resumida van ser:
  • 6,5 km a peu. De casa a la pedrera, passant a recollir i deixar els gossos. Ritme moderat i bones sensacions. Com feia tants de dies que no feia res seriós (del dissabte/diumenge passat) tenia bones cames.
  • 20 km de MTB. De casa a la calç, dalt de la carretera de Godall a la dreta, segon camí a l’esquerra, senderes per la zona del gos, tornada a la carretera, camí de les Oliveres Mil·lenàries, camp de tir i tornada a Ulldecona per les Moles. Circuit poc exigent i sense molta dificultat, però anant sol no se pot arriscar. Feia molt que no anava en bici i vaig notar que no tinc les cames acostumades, però vaig xalar.
  • 5,5 km a peu. Una vegada aparcada la bici i canviades les sabates, a córrer. Pujada al Castell pel costat del corral de la GC. Vaig pujar per la sendera de l’esquerra (més suau) fins a l’esplanada del Castell, vaig seguir el camí fins dalt i vaig baixar per la sendera de davant. El ritme de pujada no va ser molt alt, però tampoc em vaig trobar molt malament i a l’últim tram pla vaig apretar una mica. En resum, bones sensacions i satisfacció per l’entrenament.
 • Dissabte. Dinar i sopar de caseta. Per a l’entrenament no va ser molt positiu, però ens ho vam passar molt bé, vam menjar de valent i bo, vam veure una mica (alguns dos o tres miques) i vam riure molt.
 • Diumenge. Cursa a Sant Mateu. També completaré el comentari a la web, però faig una introducció que no sé quan tindré temps de fer-ho (si ho vol fer algú altre només cal que ho digue). Va ser una cursa diferent a les que havíem anat fent. Més curta, amb menys participants, sense cap gran dificultat i una organització una mica més justa. Dient això sembla que la impressió va ser negativa, però hi van haver coses bones; com hi havia menys nivell vam poder vore la cursa des de davant i això de quan en quan s’agraeix, la nostra imatge va ser molt bona, amb la samarreta de SudActiu, amb molt bones classificacions i molt bon rotllo, la gent de Sant Mateu van tractar-nos molt bé, encara que l’aigua de les dutxes picava una mica.

En resum setmana variada, diferent però amb moments molt bons i alegria, que és l’important.