Samarretes SudActiu

Aquí teniu les samarretes sudactiu per aquest estiu. Hi ha quatre colors, però les haurem de demanar totes del mateix, així ens sortirà més econòmic. Els interessats en adquirir una samarreta ho podeu confirmar al correu electrònic sudactiu@gmail.com o via aquesta pàgina, deixant un missatge a sota, estaria be que especifiqueu la talla.
Les de dona són pràcticament igual però poden ser tipo top o de tirants, si hi ha moltes interessades puc demanar que m’envien el catàleg.
Aquest és un primer sondeig, quan tinguem el disseny fet ja el tornarem a posar, l’únic que demanem és que qui es comprometi que sigui conscient, i si després no la vol posarem una denuncia i Dani es farà càrrec de tots els tràmits, ejjeje.
Vinga ja ho sabeu, teniu dos setmanes per pensar si en voleu, com més siguem el preu serà més econòmic, els pantalons són aleatoris (qui en vulgue que ho especifique).
El preu de sortida és de 25 euros.

Penseu que l’emblema de SudActiu anirà al davant i al darrera deixem espai per si hi ha patrocinadors. TOTS ELS INTERESSATS EN PATROCINAR O QUE SAPIGUEN ALGÚ DISPOSAT A FER-HO, ENS HO DIEU, QUE TOT AJUDA!!!

ANIMEU-VOS SUDACTIUS!!

5 Comments

  1. g`racies per passar pel meu blog! i llàstima que de roba d’esport estigui fins a dalt de tot, només em faltaria dir-li a la dona que compro més roba…..nosaltres estem fent mallots de ciclisme per si t’interessa!

  2. Be rogero, has estat el primer, però en principi i si la gent està d’acord escollirem el color verd, pk és el més xillon, així segur que no passem desapercebuts,jejeje.
    Vinga t’apunto una L i lo del color blanc tb meu apunto, mai se sap. Ah lo del raid, és una bona idea, però ja saps la dificultat que comporta i sobretot la organització, ja en parlarem.

  3. Be rogero, has estat el primer, però en principi i si la gent està d’acord escollirem el color verd, pk és el més xillon, així segur que no passem desapercebuts,jejeje.
    Vinga t’apunto una L i lo del color blanc tb meu apunto, mai se sap. Ah lo del raid, és una bona idea, però ja saps la dificultat que comporta i sobretot la organització, ja en parlarem.

  4. ei!! evidentment jo en vull una!! ni puta idea d la talla po benu, ja ho mirarem! per mi els pantalons vermell fort amb la samarreta blanca! ei, us fai la proposta de muntar un equipillu per algun raid! que me’n dieu?

Deixa un comentari