6.30 Dia D

Sona el despertador i, literalment, salto del llit (dormia dalt d’una llitera) i em poso la roba que m’havia preparat la nit anterior. Amb els ulls mig tancats em dirigeixo a la cuina a preparar-me l’esmorzar. Definitivament havia decidit canviar els habituals cereals amb llet per un altre esmorzar ja que les últimes curses m’havia sentit una mica pesat i amb la panxa massa plena. Provo amb dos torrades, una de melmelada i l’altra de pernil dolç i formatge i ho rego amb suc de prèssec. Tot molt bo i després es demostraria que el canvi ha estat positiu perquè em vaig trobar perfecte en tot moment, vaig menjar a tots els avituallaments i no vaig tenir cap sensació dolenta (pel que fa a la panxa) en tot el recorregut.
Una vegada esmorzat, m’acabo de posar totes les coses dins la bossa, em poso les lents de contacte i cap al carrer. Havíem quedat de 7 a 7.15 a La Mera i avui arribava dins del marge. Una vegada allí, primera sorpresa del dia ja que hi havia més gent de l’esperada. Concretament estaven F i M però tal com anaven vestits i amb la cara que feien, no semblava que tinguessen les mateixes intencions que la resta.