Cursa de Les Fonts

Diumenge 13 d’abril de 2007, 07:30 a.m, plaça “La Mera”. Bar la Bellota, les rises i les bromes sobre el cafe i els seus efectes eren una excusa per debilitar els nervis precursa, la primera de la temporada: Cursa de les Fonts (Xerta). Èxit rotund en quan a participació falduda: Agus, Ramon, Vicent, David, Carlos, Carrascoso, Climent, Ferni i Feliu.

A les 9 ja estavem a Xerta tots equipats amb les noves samarretes SUDACTIU i preparats per començar la carrera. Ja de bon principi, cadascú va agafar el ritme que va creure convenient i va intentar no influenciar-se pels altres, quedaven 27 km per recòrrer i no sabíem amb els que ens trobaríem. Ben aviat ens vam donar compte de la duresa de la prova, quan als 15′ ja estàvem pujant 500 metres de desnivell. Cada vegada, més dura, en rampes solament assequibles caminant, impensable de pujar correns. Quan vam veure l’última pujada si és que se li pot dir pujada, amb un desnivell de 400m en menys d’1 km ens va fer dubtar de les nostres possibilitats, però la força de voluntat i les ganes ens van permetre arribar al pic més alt i amb suficients forces per començar el descens. Ja havíem cobert 15 km i amb la baixada, a priori menys dura i fàcil tots ens pensàvme k els trams més durs ja estaven deixats atràs. NOOOO i gran error, va ser el tram més dur i de més patiment, rampes continues, tirons, punxades musculars… Tres membres de l’equip van abandonar i tan sols 5 van arribar a la meta.

En finalitzar la cursa hi havia cares de tot tipus, de satisfacció per acabar-la o fer bon temps i de ràbia i impotència per no haver pogut formar part de la primera classificació de la lliga de les Terres de l’Ebre. Tot i això sempre s’aprenen coses noves, una és que em de seguir entrenant i fort pq això només ha acabat de començar i l’altra és que la unió fa la força.

Us adjunto el link per visitar les fotos que hem recollit fins avui i les dades que va recollir el meu pulsòmetre. No vaig pensar de posar-lo en marxa fins que portàvem uns 300 o 400 metres i el vaig parar una mica després d’arribar, però com la prova va ser tant llarga, els valors són igualment acceptables.

Prem sobre el títol per veure les fotos i llegir la crònica d’Agus.