Qui s'atreveeix?

Esteu preparats per caminar 75 km amb un desnivell positiu de 4500 m pel vell mig de la vessant francesa dels Pirineus? O millor teniu ganes de fer 150 km a peu pels Pirineus, amb 9000 m de desnivell positiu en un màxim de 46h?
Si heu contestat positivament alguna de les dos preguntes anteriors, podeu prémer sobre el títol i inscriure-us a la rèplica pirinenca de l’UltraTrail del Mont Blanc alpí. La primera modalitat és brutal, d’una duresa extrema, però per a la segona no trobo adjectius, ha de ser una de les experiències més salvatges que es poden viure. La sortida està prevista per al dijous 28 d’agost.
Al marge de la distància i l’altimetria no hem d’oblidar que són dos dies i dos nits senceres pel cor dels Pirineus i la possibilitat de mal temps està molt present.
Jo de moment no em veig en cor d’afrontar un repte d’aquest estil però és una altra de les fites que em proposo per al futur.
Si algú s’anima que ho explique, per si de cas, aquí us deixo el perfil de la prova llarga.